top of page

Onze visie

Data Visualization, made simple

Delta Public is ontstaan om tegemoet te komen aan de toenemende nood vanuit publieke instanties om meer inzage te krijgen in de interne financiële processen. Wij willen de rol van de financieel/algemeen directeur veranderen van "brandjesblusser" naar een "piloot" die een duidelijk zicht heeft over de financiële processen binnen de organisatie. De medewerkers worden versterkt in hun dagdagelijkse activiteiten en de applicatie draagt bij tot het versterken van de (aanpak rond) organisatiebeheersing.

Publieke organisaties voldoen aan strikte wetgeving en staan onder toezicht van verschillende instanties. Deze wetgeving vertaalt zich in complexe processen met meerdere validatieflows, lange doorlooptijden en data die verspreid zit doorheen de organisatie. De applicatie legt een link met de beschikbare data binnen de organisatie en geeft deze weer volgens de relevante domeinen, met duidelijke voordelen rond opvolging, risicodekking en rapportering.  

We begrijpen dat de digitale omschakeling er niet vanzelf komt. Naast onze applicatie voorzien wij ook in opleiding en ad-hoc ondersteuning. Samen versterken we de digitale maturiteit van de organisatie. 

adeolu-eletu-unRkg2jH1j0-unsplash.jpg
bottom of page